Διαφημιστείτε

 

Το FOODSPOT σας δίνει την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση σας με τρεις ξεχωριστούς τρόπους διαφήμισης.

 

"Το Foodspot Προτείνει"

Διαφημιστείτε στην αρχική σελίδα του foodspot και αυξήστε τις πιθανότητες να σας επιλέξουν οι χρήστες!  Καταχωρηθείτε στον ειδικό χώρο "Το foodspot προτείνει" και εξασφαλίστε ότι θα προβάλεστε πρώτοι σε κάθε επισκέπτη.

Σημείωση: Ο αριθμός των καταστημάτων που μπορούν να προβάλλονται ταυτόχρονα είναι περιορισμένος

 

 


Βρεθείτε στην Κορυφή

To foospot προβάλλει στους επισκέπτες του λίστες με α) Όλα τα καταστήματα που προσφέρουν delivery β) όλα τα καστήματα εστίασης γ) Καταστήματα ανα είδος φαγητού.  Κάθε λίστα μπορεί να περιέχει απο δεκάδες έως εκατοντάδες καταχωρήσεις.  Μπορείτε να βρεθείτε στην κορυφή της κάθε λίστας, διαφημίζοντας άμεσα το κατάστημά σας.

 

"Delivery & Καταστημάτα"

Delivery & Καταστημάτα Εστιάσης
Στοχεύετε στην αύξηση πωλήσεων delivery;  Θέλετε να προσελκύσετε επισκέπτες;
Βρεθείτε στις πρώτες θέσεις της αντίστοιχης λίστας και με ξεχωριστη εμφάνιση από τα υπόλοιπα καταστήματα για να επιτύχετε τον στόχο σας.   
Οι χρήστες δεν θα χρειαστεί πλέον  να ψάχνουν για  το κατάστημα σας!

 

"Βγείτε πρώτοι στην κατηγορία σας"

Διαφήμιση ανά κατηγορία φαγητού!
Το FoodSpot παρέχει λίστες καταστημάτων σχετικές με το είδος φαγητού.  Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και προβληθείτε επάνω από όλα τα υπόλοιπα καταστήματα. με ξεχωριστή εμφάνιση! Μια οικονομική και αποδοτική λύση για την επιχείρηση σας.

Το πλήθος διαφημιζόμενων καταστημάτων είναι το πολύ 3 ανά κατηγορία.

 

 


 

 

Επιθυμείτε να αποκτήσετε την δική σας ιστοσελίδα;  Η starfish.gr - δημιουργός του foodspot.gr - μπορεί να αναλάβει την δημιουργία μιας  ιστοσελίδας προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Δείτε δείγματα δουλειάς μας και επικοινωνήστε μαζί μας στο starfish.gr